Peuterspeelzaal De Zwaaghalsjes viert carnaval en… breidt uit!

Ook al kwamen prins CoBra en zijn hofdames niet bij ons op bezoek: er werd wel degelijk carnaval gevierd in onze mooie, kleurrijke peuterspeelzaal, die voor deze dagen werd omgetoverd tot ‘Peuter-leut-paleis’! In alle vier groepen de werd het een gezellig feestje: we knutselden clowns en maskers, hebben ons naar hartenlust verkleed, werden geschminkt, dansten de Roekie Zoekie (en als je dat niet kan dan ben je dom hoor), en liepen in de polonaise te zoeken naar een paard in de gang. Kortom, de basis is gelegd voor deze toekomstige carnavalsvierdertjes!
Wij strooiden dit keer rijkelijk met confetti en serpentines, want… wij hebben groen licht gekregen voor het openen van een vijfde groep! Na de voorjaarsvakantie starten wij op de maandagmiddag en donderdagochtend met een nieuwe groep. Zo hopen wij de wachtlijst te verkleinen en de plaatsingstijd voor de peuters te verkorten. Ook hopen wij zo te kunnen streven naar de beoogde plaatsing voor peuters vanaf 2 jaar.
Als dan óók nog op vrijdag 9 maart de oudercommissie in samenwerking met NL Doet ons mooie speelplein gaat voorzien van zebrapaden en andere verkeersbelijning, dan zijn wij er als team helemaal klaar voor om de Zwaagse peuters, in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, een speelse, uitdagende tijd te bieden! Inschrijven van uw peuter kan vanaf 18 maanden.

Met vriendelijke groeten,
de leidsters

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag