Prinsbekendmaking Het Masker Zwaag

Vrienden en vriendinnen van Het Masker,

Wie had dat ooit gedacht in deze woelige tijden waarin we soms weinig mogen en kunnen, maar het gaat toch echt zeker gebeuren: Het Masker houdt evengoed een Prinsbekendmaking met als uitkomst een nieuwe Prins en nieuwe Hofdames!
Wie durven het aan om ons voor te gaan in dit bijzondere jaar waarin we bijna maandelijks naar links of naar rechts bewegen en er van alles nog mogelijk is tegen de tijd dat het echt carnaval is. Welke waaghalzen of regelmatige casinobezoekers gokken het er op dat er toch nog het één en ander mogelijk is richting februari en daarna?

Wie hebben er altijd al gedroomd van het prinsenschap in Zwaag en zien juist nu in deze coronatijd hun kans schoon? Misschien helpt de prinsen-poll op onze site je naar het vinden van het juiste antwoord. Staat je voorkeur er niet bij? Mail de potentiële naam dan door naar info@carnavalzwaag.nl.

Uiteraard zal het dit jaar anders dan anders gaan en anders dan we eigenlijk zouden willen, maar het is even niet anders.
Vandaar dat 14 november vanaf 20.30 uur iedereen dit evenement online vanuit de luie stoel of vanaf de bank live kan bekijken met in de ene hand een biertje en de andere hand een zak chips. Oftewel De Thuisblijf Editie van de Prinsbekendmaking en dat allemaal via onze leutige site www.carnavalzwaag.nl .

Het wordt zeker de moeite waard, want dat is aan de creatievelingen van Het Masker wel toevertrouwd. Dus zorg dat je er klaar voor zit om dit fantastische showprogramma te aanschouwen waar de publieke en commerciële omroepen nog jaloers op zullen zijn. Mis het niet! Uiteraard nemen we in het programma ook nog virtueel afscheid van de Hofdames Amber & Liza. Wat een leuke en spontane meiden zijn dit. En natuurlijk ook van Prins Roberto. Wat een geweldig enthousiaste en bewegelijke Prins was hij die iedereen heeft voorzien van het aanstekelijke ‘Alaaf, Alaaf, Mahoee!’. We hopen dat hij zonder al te veel tegenstribbelen de rode EPC-bolhoed accepteert en deze met gepaste trots zal dragen.

Zoals beloofd in de persconferentie van 10 oktober zouden we uiterlijk 1 december terugkomen met nog meer besluiten over het aanstaande carnavalsjaar naast de al reeds genomen besluiten. Ook dit wordt tijdens de online Prinsbekendmaking kenbaar gemaakt, dus zorg dat je er bij bent!
Zorg dus dat alle kabels goed aangesloten zijn en je WiFi-ontvangst op orde is. En als je beschuldigd wordt van het stelen van de WiFi van de buren? Geen paniek, je bent geen dief, de buren zijn indringers want hun WiFi betreedt gewoon ongevraagd je huis.

Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Zwaag?
Prinsbekendmaking: De Thuisblijf Editie, zaterdag 14 november
Start om 20.30 uur via www.carnavalzwaag.nl .