Reanimatie/AED cursus EHBO vereniging Blokker Zwaag

Op zaterdag 21 november geeft EHBO vereniging Blokker Zwaag een opleidingscursus Reanimatie/AED, mede in het kader van het project BurgerAED Hoorn. Wilt u niet deelnemen aan BurgerAED Hoorn maar u wilt wel leren reanimeren, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Weet u wat u moet doen wanneer het in uw omgeving gebeurt? Het kan iedereen overal en altijd overkomen. EHBO vereniging Blokker Zwaag is Reanimatiepartner van de Hartstichting en geeft op zaterdag 21 november weer een opleidingscursus.  De cursus wordt gegeven in Zwaag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Na deze cursus weet u hoe te handelen wanneer iemand in uw omgeving wordt getroffen door een hartstilstand.
Opgeven voor deze cursus kan via secretariaat@ehboblokkerzwaag.nl of via de website: www.ehboblokkerzwaag.nl

BurgerAED Hoorn bestaat sinds 1 juli 2010 en kan uiteraard nog steeds vrijwilligers gebruiken. Voor dit project zijn altijd mensen nodig. Wanneer een hartstilstand gemeld wordt bij 112, wordt er een sms of app gestuurd naar 30 hulpverleners die zich in de buurt van het slachtoffer bevinden. Hierdoor kan er snel met de reanimatie worden begonnen en kan er ook snel een AED worden ingezet. Dit heeft al vele levens gered.  Wilt u ook deelnemen aan BurgerAED Hoorn of het BurgerAED in uw woonplaats buiten Hoorn? Dat kan als u in bezit bent van een EHBO, BHV of Reanimatiediploma. U kunt zich dan opgeven via www.hartslagnu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *