Schaatsen in de Kreek

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december ligt er in De Kreek een kunststof ijsbaan waar we allerlei activiteiten op en omheen plannen. Vrijdag overdag is de schaatsbaan beschikbaar voor de Socrates en Roald Dahl als onderdeel van de Brede School, ’s avonds houden we er een kinderdisco op (Stichting B&O). Om teleurstellingen te voorkomen moet je je hiervoor wel even opgeven via onze website: www.stichtingbno.nl
Op zaterdagmiddag organiseert Stichting Netwerk een aantal activiteiten op en om de ijsbaan en zaterdagavond is het een onderdeel van de kerstborrel van De Kreek zelf.
We proberen nog een programma voor de zaterdagochtend in elkaar te draaien, dus hou onze website in de gaten: www.stichtingbno.nl

Uiteraard kunnen wij die dagen nog vrijwilligers gebruiken! Lijkt het je wat? Geef je op bij Patrick Hoefman 0229-296818.

Het schaatsfestijn in De Kreek is mogelijk gemaakt door de Gemeente Hoorn, Overleg Leefbaar B&O, Stichting Netwerk, Brede School B&O, De Kreek en Stichting B&O. We hopen allemaal op veel schaatspret en willen hierbij iedereen alvast prettige feestdagen toewensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *