Schuift u maar aan…

…op 28 november bij het concert van muziekvereniging De Herleving Zwaag. Met samenwerking van het JON Trombone Trio, u krijgt een prachtig concert voorgeschoteld, dus de term ‘Schuift u maar aan’ is absoluut van toepassing.
De combinatie van muziekvereniging en een trombone-trio is nieuw voor De Herleving, maar ook een andere concertzaal is nieuw. Dit najaar is de concertlocatie De Baron, De Oude Veiling 25, in Zwaag geworden. Met genoeg parkeergelegenheid en een mooie concertzaal, vlakbij de Dorpsstraat.
Dirigent Rolf Hoogenberg leidt de twee orkesten van De Herleving al een aantal jaren maar deze zaterdagavond heeft hij een verrassing in petto! Het JON Trombone Trio schuift aan met trombonisten, die musiceren bij landelijk bekende orkesten. Paul Langerman bij het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, Dennis Close bij het Johan Strauss Orkest van Andre Rieu en Rolf Hoogenberg (!), trombonist bij het Amsterdam Brass Quintet. De Herleving en het JON Trombone Trio spelen meerdere muziekstukken samen, zoals het sfeervolle ‘Misty’ en het temperamentvolle ‘Blades of Toledo’. Ook het Leerorkest treedt op met onder andere een prachtige solo van Daan met ‘Happy Mallets’!

De concertzaal is vanaf 19.30 uur open en om 20.00 uur start het concert.
De toegang is voor donateurs gratis met hun kaart, en zonder deze donateurkaart is de entreeprijs 5 euro per persoon.
Tot zaterdag 28 november in De Baron in Zwaag!

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag