Sinterklaasfoto’s gezocht!

Stichting Historisch Zwaag zit niet stil. De vakantie is voorbij en we gaan onverminderd door met onze leuke hobby.

Onze eerstvolgende activiteit is op zondag 22 november een tentoonstelling over het fenomeen Sint Nicolaas. Zaterdag 21 november zal hij in Zwaag arriveren en het leek ons leuk om Zwaags materiaal in de Witte Valk tentoon te stellen. Nu is het zo dat we niet alleen materiaal over de sint laten zien. Ook hebben wij gemeend er een informatieve middag van te moeten maken. Hoe we dat gaan doen laten we in een volgend Samenspel weten.
Nu willen wij graag een beroep op u doen. We zijn in het gelukkige bezit van een heleboel foto’s van sinterklaasactiviteiten in ons dorp. Deze foto’s zijn voor een groot gedeelte vrij recent. En daar willen we eigenlijk wat aan doen. Onze vraag is dan ook of u in het bezit bent van foto’s met Sinterklaas als onderwerp en gemaakt voor ongeveer 1980. Het zou leuk zijn als we wat ouder materiaal zouden hebben. Ook is natuurlijk uw video hartelijk welkom. Hoe meer we kunnen laten zien, hoe leuker het is.

Mocht u materiaal voor ons hebben dan kunt u bellen met Kiona Leeuw op 06-14447648. Zij haalt graag de foto’s bij u op. Deze worden gescand en u krijgt ze vervolgens weer retour. We hopen op veel materiaal en u hoort weer van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *