Sportieve en gezellige afsluiting Kaap Hoorn wijkenlopen

Op woensdag 24 juni vindt op het HRTC-terrein aan de Holenweg de achtste en laatste wijkenloop van dit jaar plaats. Met gemiddeld 450 lopers per week is het loopevenement voor het 26ste achtereenvolgende jaar een succes. Om dit te vieren zet het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn de deelnemers tijdens deze laatste wijkenloop in het zonnetje.

Voorafgaand aan de start kunnen deelnemers met een loopnummer meedoen aan een speciale loterij waar ze leuke prijzen kunnen winnen. Om 19.30 uur gaat de wijkenloop van start. De looproute met een afstand van 2,5  kilometer kan 1, 2, 3 of 4 keer worden afgelegd. De deelnemers komen iedere ronde langs een verzorgingspost waar water klaarstaat. Aan de finish wacht live muziek van de Notenkrakers, een welverdiende dorstlesser en een gezellige sfeer.

Foto Kaap Hoorn wijkenlopen
Voor de start van de prijsuitreiking wordt een foto gemaakt van alle deelnemers in hun prachtige shirts van Kaap Hoorn. Een oproep aan alle lopers om het shirt aan te trekken voor deze foto.

Kidsloop
Kinderen kunnen meedoen met de kidsloop. De looproute rondom het HRTC-terrein start om 19.00 uur en heeft een lengte van 400 meter. Kinderen kunnen de route 1, 2, 3 of 4 keer afleggen.

Inschrijving
Deelnemers kunnen zich vanaf 18.30 uur inschrijven bij het clubgebouw van de HRTC, Holenweg 14 in Hoorn. Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro exclusief medaille. Deelnemers die een medaille in ontvangst willen nemen betalen 4,50 euro. Meer informatie over de wijkenlopen staat op de website van het Sportopbouwwerk, www.sportopbouwwerkhoorn.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *