St. Caecilia laat van zich horen!

We hebben de laatste tijd veel van ons kunnen laten horen. Uiteraard waren wij samen met De Herleving weer aanwezig bij de versierde fietsenoptocht op Koningsdag in Zwaag. Maar ook heeft St. Caecilia de dodenherdenking in Blokker muzikaal ondersteund én waren wij aanwezig bij de lintjesregen in Hoorn. Alwaar St. Caeciliaan Theo Beerepoot is geridderd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau! Tevens is op 10 mei tijdens het Ot en Sien Festival in Twisk een mooie tweede prijs gewonnen tijdens het muziekfestival. 

In de week van 25 mei komen wij bij u langs de deur voor een vrijwillige bijdrage. Wij zijn aan het sparen voor nieuw slagwerk en kunnen hierbij wel een financieel steuntje in de rug gebruiken. Als dank nodigen wij iedereen weer uit voor het jaarlijkse Familieconcert op zondag 21 juni.

Een ongedwongen concert voor de hele familie bij cultureel centrum De Plataan in Zwaag. Qua muziek is er voor ieder wat wils. Zowel ZOO! (het ZwaagsOpleidingsOrkest!) als het grote orkest treden voor u op. 

In de pauze en na afloop van het concert staat de koffie klaar (en andere drankjes). De locatie is het grasveld voor De Plataan aan de Pastoor Nuijenstraat in Zwaag, bij slecht weer wordt naar de zaal van De Plataan uitgeweken. Het concert start de 21ste om 15.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. 

Muziekvereniging St. Caecilia Zwaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *