Swingen tijdens de Koffie!

Muziekvereniging ‘De Herleving Zwaag’ gaat swingend de repetities door! Ook op zondag 19 april tijdens het Koffieconcert in Zwaag.

Popmuziek maakt jong en (ietsje) oud(er) vrolijk en daarom staat een groot gedeelte van dit Koffieconcert in het teken van Coldplay, Nick en Simon, Marco Borsato en Kyteman! Samen met de muzikanten van het Leerorkest, speelt het Harmonieorkest een mooi muziekstuk van de film ‘Up’. Eén keer in de maand repeteren beide orkesten samen op de dinsdagavond in C.C. De Plataan vanaf 19.45 uur, beide orkesten o.l.v. Rolf Hoogenberg.

Komende maanden staat op de agenda van zowel het Leer- als het Harmonieorkest, een aantal optredens. Het Leerorkest speelt tijdens een Play-inn in Almere en ook tijdens het Koffieconcert op 19 april. Het Harmonieorkest treedt op tijdens de 4 mei Herdenking in Zwaag, reist op Hemelvaartdag af naar Zwitserland voor een uitwisseling met Musikverein Islikon-Kefikon. Loodst donderdagavond 4 juni de Avondvierdaagse lopers naar het eindpunt bij het Gemeentehuis in Hoorn en treedt op tijdens de Stadsfeesten.

Maar eerst zondag 19 april; met een modern getint Koffieconcert vanaf 11.30 uur in (als vanouds) café ‘De Witte Valk’ in Zwaag. De toegang is gratis en uw stoel hoeft niet omgedraaid bij ‘One Thousand Voices’ van Trijntje Oosterhuis! Kopje koffie en leuke muziek; dat wordt genieten aan de Dorpsstraat in Zwaag!
Tot ziens op 19 april om 11.30 uur in café ‘De Witte Valk’ Zwaag, groeten van de muzikanten van ‘De Herleving Zwaag’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *