The Addams Family door Musicalvereniging Zwaag

Een toepasselijker naam van dit stukje kan eigenlijk niet. In de musical The Addams Family heet een van de liedjes ‘Voor je het weet, leg je het loodje’. En heel wat voorouders van de familie Addams hebben het loodje gelegd. Een keer per jaar mogen ze uit hun graven opstaan om de laatste familieroddels te horen en de familiebanden weer aan te halen. Als ze terug moeten naar hun graven blijkt de deur van de tombe op slot te zitten en zijn ze gedwongen om nog langer bij de levenden te blijven. Daar maken ze de dagelijkse dingen mee die in een normaal gezin voorkomen. Nou ja, niet helemaal normaal want het blijft een bijzondere familie met bijzondere hobby’s. Het zal u dan ook niet verbazen dat de kleur van het toneel en decor zwart is.

Als u dit stukje leest zo vlak voor de kerstdagen, hebben we nog vier weken vóór de eerste uitvoering op 17 januari. Er moet nog hard gestudeerd worden om alles tot in de perfectie op te kunnen voeren. Het orkest heeft geoefend, het licht en geluid zijn weer aangesloten. Het belooft een waar spektakel te worden. Veel humor, mooie muziek, prachtige kostuums en als laatste, onze grimeuses hebben enkele workshops gevolgd bij de topgrimeur van musical Nederland, Bobby Renooij. Het resultaat is verbluffend mooi.

Zaterdag 27 januari is helaas al uitverkocht. Zondag 19 januari gaat ook erg snel. Voor de rest van de uitvoeringen zijn nog kaarten beschikbaar. Data van de uitvoeringen: 17, 18, 19, 24 en 25 januari. Alle dagen begint de uitvoering om 20.00 uur behalve zondag 19 januari, dan begint de uitvoering om 14.00 uur. Plaats: De Witte Valk in Zwaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *