Theaterworkshop voor peuters

Stichting Netwerk organiseert dit voorjaar samen met kindertheater Spring workshops voor peuters van 2,5 tot 4 jaar om de creativiteit en fantasie van de peuters te stimuleren. In drie bijeenkomsten van een uur kunnen peuters mee springen en dansen in deze vrolijke theaterworkshop met als thema Lente. De peuters kunnen zich verkleden als ridder, prinses, piraat of dier en samen dansen, zingen en muziek maken op verschillende instrumentjes.

Sociale ontwikkeling en vaardigheden

Theaterspel prikkelt de fantasiewereld van kinderen en verrijkt de creativiteit. Tevens stimuleert het de communicatieve en sociale ontwikkeling. Kinderen leren samen te werken, initiatief te nemen, hun inlevingswereld te vergroten en hun eigenheid te ontdekken. Muziek stimuleert peuters en kleuters om hun motorische, sociale, cognitieve en zintuiglijke vaardigheden op te bouwen. Ze leren luisteren, contact maken en worden zich bewust van hun eigen muzikaliteit.

Gereduceerd tarief

De kosten voor drie bijeenkomsten zijn 30 euro per kind. Peuters die gebruik maken van een peuterspeelzaal van Stichting Netwerk mogen meedoen voor 15 euro per kind.
Meer informatie 
De workshops worden aangeboden in onderstaande wijkcentra van Stichting Netwerk:

– Kersenboogerd: 30 maart, 13 en 20 april van 10.00 tot 11.00 uur
– De Huesmolen: 30 maart, 6 en 13 april van 14.00 tot 15.00 uur
– Grote Waal: 31 maart, 7 en 14 april van 14.00 tot 15.00 uur
– De Kreek: 18, 25 mei en 1 juni van 10.00 tot 11.00 uur
– De Zaagtand: 19 mei, 26 mei en 2 juni van 10.00 tot 11.00 uur

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.netwerkhoorn.nl. Er is plek voor maximaal 20 kinderen per bijeenkomst.

Over Spring

Kindertheater Spring biedt theaterworkshops en lessen vol met dans en muziek aan kinderen vanaf 2 jaar om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren door plezier te hebben. Kinderen ontdekken samenspel, creatieve expressie, bewegen, communiceren, kijken en luisteren naar elkaar. Ook wordt het zelfvertrouwen van de kinderen vergroot door de ontwikkeling van de motorische-, cognitieve- en sociaal-emotionele vaardigheden.
www.kindertheaterspring.nl

Over Stichting Netwerk 

Stichting Netwerk bouwt als Hoornse organisatie voor het welzijnswerk, de wijkcentra en peuterspeelzalen mee aan de sociale infrastructuur van Hoorn en is de verbindende schakel tussen individu, omgeving en samenleving. Stichting Netwerk biedt vele activiteiten die zijn gericht op participatie, ontwikkeling, ontmoeting en preventie en veiligheid, met extra aandacht voor degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
www.netwerkhoorn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *