Toneelvereniging Zwaag speelt de komedie ‘Hotel op Stelten’

Dit jaar is de keuze gevallen op de komedie ‘Hotel op Stelten’ van Anthony Mariott en Bob Grant. Het verhaal speelt zich af in een hotel dat duidelijk betere tijden heeft gekend. Dokter Gronsveld komt langs in het hotel, in de hoop een gezellig onderonsje te hebben met zijn assistente Michelle. Ongelukkigerwijs bezoekt het orkest waarin zijn vrouw harp speelt ook het hotel, wat ervoor zorgt dat hij zijn leugen van het ‘golfuitstapje’ moeilijk kan volhouden. De door parfum geobsedeerde manager en zijn strijdlustige bediende hebben de kamerindeling totaal niet op orde en zorgen voor een hectische avond voor Gronsveld en zijn vrouw, maar ook voor Michelle, een pasgetrouwd stel dat op huwelijksreis is en een hoornblazer met zijn alcoholistische moeder.
Wanneer alle gasten elkaar in de bruidssuite (en het bed) en de andere (bad)kamers tegenkomen en constant van kamer moeten ruilen, ontstaat een dolle verwarring van persoonsverwisselingen, heftige confrontaties en misverstanden.

Het hilarische toneelstuk ‘Hotel op Stelten’ kunt u bewonderen op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april, aanvang 20.00 uur. Uiteraard is er ook dit jaar een speciale ouderenvoorstelling op zaterdagmiddag om 14.00 uur.
Zet dus alvast een rood kruis in de agenda, want dit toneelstuk mag u niet missen!
Kijk voor meer informatie op www.vriendenkringzwaag.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *