Top 2000 Concert

De afgelopen weken is St. Caecilia behoorlijk actief geweest in Zwaag. Samen met De Herleving hebben we als vanouds Sinterklaas en zijn Pieten door het dorp geleid. Een mooie traditie, met dank aan Jeugdraad Zwaag. Ook zijn wij in groten getale, met succes, langs de deuren gegaan met onze overheerlijke speculaaspoppen.

Inmiddels zijn we hard aan het repeteren voor het aankomende concert. Meeraden met het introspel, wat is het verhaal achter de plaat, en luisteren naar bekende Top 2000 nummers door orkest en zang? Kom dan zondag 27 december naar het Zwaagse Top 2000 Café voor St. Caecilia’s Top 2000 concert.

In navolging van het Top 2000 concert in 2012 vindt derde kerstdag weer een editie plaats met bijzondere uitvoeringen van grote hits. Muziek van bijvoorbeeld Amy Winehouse, The Who, Doe Maar en Queen komen voorbij. Maar we verklappen niet alles want u mag ook zelf intro’s raden met het introspel. St. Caecilia doet dit niet alleen, ook zangeres Denise Thijssens treedt op met het orkest. Denise is bekend van The Voice of West-Friesland en trad eerder ook op tijdens Voor Zwaag, Door Zwaag. De presentatie is in handen van Popprofessor Marcel Korse en presentator Jan Hoogland.

Voor wie de 27ste het Top 2000-gevoel wil meemaken: het concert start om 15.00 uur. Vanaf 14.30 uur is de deur van De Witte Valk open. De toegang is 5 euro, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Muziekvereniging St. Caecilia Zwaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *