Veel belangstelling voor creatieve avond KVG Zwaag

Gezeten aan lange tafels, boordevol materialen om een gezellig voorjaars- of paasstuk in elkaar te knutselen, werd er ijverig gewerkt onder deskundige leiding van Tonny Rood en Gonnie Dobbelsteen, bestuursleden van het KVG.
Met een voldaan gevoel over het leuke resultaat gingen de dames, zo rond de klok van 22.00 uur weer naar huis.

De laatste officiële avond van dit seizoen zal zijn donderdag 14 april, dan hebben we er 14 bijeenkomsten al weer opzitten!, deze avond houden we de algemene leden vergadering, aanvang is 20.00 uur in de ontmoetingsruimte van de Plataan.

Na afloop van deze vergadering gaan we onder het genot van een glaasje wijn of frisdrank met vanzelf lekkere hapjes, ons vermaken met een leuke quiz die voor iedereen te volgen is. Dat wordt dus weer lachen en ontspannen.
We hopen deze avond heel veel van onze leden te mogen verwelkomen. Deze avond kunt u zich ook weer opgeven voor de jaarlijkse sponsor fietsrit ten bate van onze eigen verenigingskas, ook uw huisgenoten of kennissen mogen samen met u voor onze kas meedoen, met 10 personen zijn we heel blij.

Nieuwe leden kunnen zich ook weer aanmelden om een lang seizoen samen met andere dames te genieten van een zeer gevarieerd programma. Voor de prijs van de contributie hoeft u het niet te laten: 22,50 euro en de koffie of thee is bij ons nog steeds gratis. Telefoon 0229-237609 penningmeester of 0229-237817 voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *