Vijf leden al 25 jaar lid van ZG&TV! 

Vol trots hebben wij begin september maar liefst vijf leden in het zonnetje gezet! Lucie, Bets, Riet, Truus en Gurie zijn al 25 jaar lang trouwe leden van de Zwaagse Gym & Turnvereniging (ZG&TV). Sinds jaar en dag volgen zij Aerofit bij Jolanda. De dames ontvingen van het bestuur de jubileumspeld van de KNGU en een mooie zonnebloem. Op naar de volgende 25 jaar!

Gratis proefles
Elke woensdagavond geeft Jolanda Aerofit in de gymzaal aan de Julianalaan in Zwaag. Bij Aerofit staat het verbeteren van het uithoudingsvermogen en de spierkracht centraal. De lessen zijn afwisselend en er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Het voordeel van bewegingsactiviteiten in verenigingsverband is dat u altijd samen met anderen bezig bent. Gezelligheid is dan ook belangrijk tijdens de lessen.
Kom gezellig een keer met ons meedoen op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur of van 20.30 tot 21.30 uur. Meldt u aan bij Jolanda via onze website www.zgtv.nl.  Uiteraard zijn mannen ook welkom!

De jubilarissen Lucie Dekker Korse, Riet de Jong Korse, Truus de Jong-Schouten en Gurie Koning (Bets Gitzels-Sneek staat helaas niet op de foto).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *