Voorverkoop Beiers Bloknoten Feest XXL groot succes

Begin april zijn de Bloknoten gestart met de voorverkoop voor hun Beierse Feest op zaterdag 6 juni. Na de eerste versie vorig jaar, nu een XXL versie vanwege hun 10-jarig bestaan. Hoewel de Bloknoten het rustig aan wilden doen, bleek de kaartverkoop boven verwachting goed te gaan. De ‘tent’ is vol! Voor de echte Beierse kenners is dat geen verrassing. Zwaag zit namelijk vol met lederhosen-knapen en dirndl-mädchen.

De Bloknoten pakken flink uit op deze avond. Naast hun eigen Duitse repetoir hebben zij ook een echte Duitse act weten te regelen! Tussen het tsjoenkelen door kan iedereen genieten van bier uit echte halve liter pullen en is er bratwurst mit Sauerkraut. In de tot Festzelt omgebouwde schuur belooft het een schöne avond te worden.

De Bloknoten zijn al tien jaar actief in Zwaag, Blokker en omstreken. Ze zijn begonnen met twaalf leden en enkele optredens per jaar. Inmiddels verzorgen zij de muziek op meer dan dertig feesten en evenementen per jaar en is de bezetting gegroeid naar twintig muzikanten. Van het Amsterdamse levenslied tot jaren-80 klassiekers, de Bloknoten vinden alles leuk om te spelen.

Beiers Bloknoten Feest XXL
6 juni, aanvang 19.30 uur
Dorpsstraat 112 in Zwaag
20 euro p.p. inclusief bier/wijn/fris en braadworst

www.bloknoten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *