Wat een feest!

Wat was het een feest, zondag 26 november in de Witte Valk! Een volle zaal heeft geluisterd naar een greep uit ons repertoire en als we de reacties mogen geloven dan heeft iedereen ervan genoten! Het koor heeft met veel plezier een aantal nummers gebracht en werd daarbij na de pauze begeleid door de band Polderjam. Er is zelfs een stukje cabaret opgevoerd, wat door het aanwezige publiek erg werd gewaardeerd. Zo zie je maar dat onze koorleden vele talenten bezitten!

We willen onze vele sponsors en alle vrijwilligers en verenigingen die hebben bijgedragen aan dit concert hartelijk dank zeggen. De nieuwe piano waar onze pianist Wilbert Commandeur op speelde is aangeschaft met de opbrengst uit de laatste dorpsveiling.
Wat zijn we daar blij mee! De loterij was een groot succes, altijd prijs! Iedereen die lootjes kocht, kreeg een feestelijk ingepakt geschenk. Het was een reuzegezellige, muzikale middag! Nu op naar ons volgende lustrum, want natuurlijk gaan we de 25 jaar vol
maken en dan wordt het feest vanzelfsprekend nóg groter!
Misschien was je aanwezig bij het concert en ben je daardoor enthousiast geworden voor ons koor, of hou je gewoon van zingen en lijkt het je leuk om mee te doen? Happy Together is op zoek naar goede mezzo’s en sopranen, dus je bent van harte welkom om een keer mee te repeteren op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Witte Valk. Omdat we ons koor willen blijven verjongen, is er wel een leeftijdsgrens van 55 jaar ingesteld.
Voor meer informatie of om je op te geven voor ons koor kun je een mailtje sturen naar happy-together@live.nl of kijk op onze website www.zangkoorhappytogether.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *