Workshop en mega-concert van St. Caecilia

met componist Eric Swiggers en het NHJFO op 24 maart in de Huesmolen!

Speciaal uit Noord-Brabant komt componist Eric Swiggers zaterdag 24 maart om een workshop te verzorgen voor St. Caecilia en het NHJFO. Eric Swiggers is een bekende naam in de muziekwereld. Hij heeft talrijke composities geschreven voor harmonieën en fanfares. Hij is naast componist ook dirigent en tijdens de workshop wordt een dag lang gerepeteerd op zijn muziekstukken die bekend staan als eigentijds en toegankelijk. En dat zal zaterdag de 24ste te horen zijn. De workshop wordt dan ook afgesloten met een concert in Cultureel Centrum De Huesmolen.

Voor deze gelegenheid wordt een mega-orkest gevormd samen met het NHJFO, het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest. Het NHJFO bestaat uit zo’n vijftig jonge muzikanten uit geheel Noord-Holland in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. Tijdens verschillende evenementen in de regio, zoals de Westfriese Waterweken in Medemblik en het Ot en Sien-festival in Twisk, heeft u ze misschien al eens zien optreden. St. Caecilia en het NHJFO hebben eerder een groot orkest gevormd tijdens het Philip Sparke-weekend en doen dit nu opnieuw met deze workshop.

De workshop vindt plaats in cultureel centrum De Huesmolen. Het afsluitende concert is om 16.00 uur in dezelfde zaal en voor iedereen gratis toegankelijk. Het is de moeite waard om dit mega-orkest met Eric Swiggers in actie te zien!

Muziekvereniging St. Caecilia Zwaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *