Yoga & Pilatesmarathon voor Duchenne Parent Project

Hoorn in Balans organiseert voor het Duchenne Parent Project een Yoga- & Pilatesmarathon op zaterdag 28 november van 13.00-16.00 uur. Met diverse activiteiten in De Plataan in Zwaag. Aanwezig zijn onder andere een voetreflextherapeute, stoelmassage, Detox-hapjes en sapjesbar, een schoonheidsspecialiste en nog veel meer. Dus kom langs, iedereen is van harte welkom.

Mag ik jullie voorstellen:
Dit is Mark, hij is 14 jaar. Mark heeft de ziekte van Duchenne. Deze ziekte breekt je spieren langzaam af. Dus ook de spieren die voor ademhaling nodig zijn en de hartspier. Hierdoor is Duchenne Spierdystrofie uiteindelijk fataal. Het Duchenne Project zet zich onder andere in voor beter en sneller onderzoek en om geneesmiddelen te ontwikkelen die de afbraak van spieren kunnen vertragen en stoppen.

Mijn naam is Corine van der Molen. Ik zet mij in om zoveel mogelijk mensen te motiveren om dit project te steunen.

Hoe kan jij je bedragen leveren?
– Sponsor vanuit jouw onderneming en/of bedrijf of school.
– Kom in beweging  met je bedrijf en collega’s. Ga meters maken en maak gebruik van de estafettestokjes: meters voor Mark, meters voor Duchenne.
– Donatie. Wil je het doel graag steunen, dat kan. Maak je bijdrage over op rekeningnummer NL INGB 0007 0376 64.
– Schoolprojecten. Kinderen zijn heel actief en staan open voor actie (tekeningen, schilderijen, buttons maken). Organiseer een fancyfair of een estafetteloop.

Meld je nu aan voor de 1, 2 of 3 uur Yoga & Pilates-marathon. Ook kinderen zijn van harte welkom voor kinderyoga. Kosten 20 euro voor volwassenen, kinderyoga 5 euro.
Voor meer informatie mail naar: hoorninbalans@gmail.com of kijk op  www.hoorninbalans.nl

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag