Zomerfeest op het Ooievaarsnest!

Op 6 juli organiseren ouders en leerkrachten het Zomerfeest op basisschool het Ooievaarsnest.
De vorige succesvolle markt is alweer drie jaar geleden, dus we vonden het weer tijd worden! Ook deze editie belooft weer een gezellige middag/avond te worden.
Er worden veel activiteiten georganiseerd: spelletjes, glamourfoto’s maken, grabbelen en springkussens. Door ouders worden heerlijke gerechten gemaakt, zoet en hartig, er komt een hotdogkraam, hamburgers worden gebakken en de ijswagen van Vivaldi staat
hopelijk ook weer op het schoolplein! Binnen vindt u een markt met boeken, cd’s, dvd’s en games. Gedurende het feest wordt een aantal keer de loterij gehouden, waar weer zeer leuke prijzen zijn te winnen. Wat dacht u van een high tea bij De Tuynkamer, kaartjes voor het Museum van de twintigste eeuw en het Rijksmuseum, bioscoopkaartjes of een tochtje met de stoomtram? Lootjes zijn vooraf te koop (hierover later meer), maar worden ook op de dag zelf verkocht.

Het zomerfeest begin om 16.30 uur en wordt om 20.00 uur afgesloten met een spectaculair einde! Naast familie van de leerlingen zijn natuurlijk ook alle andere belangstellenden van harte welkom om de markt te bezoeken. Toegang is gratis. De opbrengst van de loterij en de markt komt geheel ten goede aan de bibliotheek van school, waar nieuwe boeken voor worden aangeschaft.

We hopen u heel graag 6 juli te zien op Kalbstraat 1 te Zwaag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *