Zwemvierdaagse in zwembad De Wijzend

Van 15 t/m 19 juni organiseert Zwembad De Wijzend haar jaarlijkse zwemvierdaagse.
Tijdens de zwemvierdaagse zwem je 4 dagen 250 meter (kinderen t/m 9 jaar) of 500 meter per dag. Als kinderen onder de 10 jaar ook 500 meter willen zwemmen, kan dat natuurlijk ook. Tijdens deze 4 dagen zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd waar je als deelnemer van de zwemvierdaagse aan mee kunt doen. Dit is zowel op het land als in het water. Na vier dagen zwemmen ontvangen alle zwemmers een herinneringsmedaille om mee naar huis te nemen. Ook zijn er leuke prijsjes gereserveerd voor de kinderen die het meeste sponsorgeld ophalen.

Het is namelijk de bedoeling dat je je tijdens de zwemvierdaagse laat sponsoren om te zwemmen. De opbrengst hiervan gaat naar de KinderKledingBank (KKB) Hoorn. De KKB verzamelt kleding, speelgoed en allerlei andere spullen die schoon en heel zijn voor kinderen die opgroeien in een gezin dat leeft op of zelfs onder de armoedegrens. Voor kinderen die in armoede opgroeien betekent dit dat ze geen schone, passende kleren hebben, nooit mee kunnen op een schoolreisje en soms zelfs zonder ontbijt naar school moeten.
Wij als zwembad willen heel graag een bijdrage leveren aan deze organisatie, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig. DOE JE OOK MEE?

Geef je nu op bij de receptie van De Wijzend en begin alvast met het verzamelen van je sponsoren. Geef je je op voor 15 juni? Dan profiteer je ook nog eens van een leuke voorverkoop korting. Je betaalt dan voor vier dagen zwemmen slechts € 4,55. Vanaf 15 juni betaal je het reguliere tarief van € 5,55 per persoon.

Meer informatie vind je op www.wijzend.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *