NK Stoepkrijten

Welke klas heeft de meest creatieve fantasie en uiteindelijk de mooiste stoepkrijt tekening?! Op zondag 20 september 2015 vindt tijdens Speeldag NL de eerste editie van het NK stoepkrijten plaats in Hoorn.

Tijdens het NK Stoepkrijten worden alle basisscholen in Nederland uitgedaagd om met één of meerdere klassen deel te nemen. Op 20 september kunnen de teams die zich vooraf hebben aangemeld, zich om 11:30 uur melden bij de organisatie waarna om 12:00 uur het NK Stoepkrijten van start zal gaan. Hierbij hebben de klassen één uur de tijd om de meest originele, spectaculaire en indrukwekkende stoepkrijttekening van Speeldag NL op de straat te toveren. Uiteindelijk zal de jury beslissen welke tekening het mooiste en origineelste in en welke klas zich een jaar lang NK Kampioen Stoepkrijten mag noemen.

Vanaf vandaag is het mogelijk voor je basisschool om zich aan te melden bij de organisatie en kans te maken op deze fantastische titel. Daarnaast zijn er voor de drie beste stoepkrijttekeningen ook diverse prijzen beschikbaar gesteld. Om een tipje van de sluier op te lichten kunnen we alvast melden dat een bezoek aan Sprookjeswonderland met de hele klas van de prijswinnaar tot de prijzen behoort. Dus wil jij met je klas kans maken op deze of een van de vele andere prijzen en deelnemen aan het eerste NK Stoepkrijten tijdens Speeldag NL, geef je dan zo snel mogelijk op via je basisschool. Wie weet sta jij straks met je hele klas op het podium als winnaar van het NK Stoepkrijten.

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via het inschrijfformulier dat alle basisscholen ontvangen hebben. Tevens is het formulier beschikbaar op de van de website van Speeldag NL, www.speeldag.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@speeldag.nl of telefoonnummer 0229-216527

We zien u graag op 20 september bij Speeldag NL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *